EPS - стиропор
Описание: Топлоизолационни плочи от EPS (експандиран полистирен) за топлинно изолиране на стени и места,които не са подложени на натоварване на натиск.

 STIROSAUR EPS  е висококачествен трудно горим топлоизолационен материал от експандиран полистирен (EPS), нарязан във формата на плочи. Плочите са предназначени за места, които не са подложени на особени натоварвания на натиск (подпокривна изолация, изолиране на междустенни разстояния, вътрешно изолиране зад защитни облицовки и др.). Подходящи са за монтаж като вградена в конструкцията топлоизолация и при топлоизолиране на вътрешни стени, граничещи с неотопляеми пространства. Неприложими в областта на цокъла и земята.

 Материалът е с много добра паропропускливост и структурата му позволява „дишането“ на строителната конструкция, като по този начин ефективно подпомага предотвратяването на натрупване на конденз и мухъл, както в нея, така и помещенията. Плочите са с много добри топлоизолационни свойства, точни размери и са устойчиви на стареене. Не променят формата си и не се свиват.


Галерия